Обработка на поръчки , без смилане на малц : Поръчки получени от Понеделник до Сряда (вкл.) – изпращаме в Четвъртък. Поръчки получени от Четвъртък до Неделя (вкл.) – изпращаме във Вторник

За обработка на поръчки със смилане на малц, са ни необходими 3 дни допълнително към стандартния график.

  • Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)

Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)

Paperback Book – October 16, 2010

by Chris White (Author), Jamil Zainasheff (Author)


  • Артикул: BOOKS-EN-0006
  • Наличност: В наличност
  • 54.00 лв.

  • без ДДС: 49.55 лв.

Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation is a resource for brewers of all experience levels. The authors adeptly cover yeast selection, storage and handling of yeast cultures, how to culture yeast and the art of rinsing/washing yeast cultures. Sections on how to set up a yeast lab, the basics of fermentation science and how it affects your beer, plus step by step procedures, equipment lists and a guide to troubleshooting are included.

Етикети: Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)