!!! Време е за ЧЕРЕН ПЕТЪК и 15% отстъпка до 15 Януари 2025 !!!

Използвайте код за отстъпка FRIDAY2024 при приключване на поръчката и ще получите 15% отстъпка за всички поръчани артикули.

Кодът за отстъпка може да бъде използван многократно до 15 Януари 2025 и се комбинира с други действащи промоции.

  • Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)

Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)

Paperback Book – October 16, 2010

by Chris White (Author), Jamil Zainasheff (Author)


  • Артикул: BOOKS-EN-0006
  • Наличност: В наличност
  • 54.00 лв.

  • без ДДС: 49.55 лв.

Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation is a resource for brewers of all experience levels. The authors adeptly cover yeast selection, storage and handling of yeast cultures, how to culture yeast and the art of rinsing/washing yeast cultures. Sections on how to set up a yeast lab, the basics of fermentation science and how it affects your beer, plus step by step procedures, equipment lists and a guide to troubleshooting are included.

Етикети: Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)